Check & Mate


Nederlands | 07-11-2023 | 320 pages

9789000385034

Paperback / softback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 15,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Heerlijk nieuw boek van de auteur van TikTok-sensatie The Love Hypothesis

Mallory Greenleaf was ooit een aanstormend schaaktalent, maar is nu helemaal klaar met de sport. Schaken heeft alles in haar leven overhoop gegooid. Wanneer ze met tegenzin meedoet aan een laatste liefdadigheidstoernooi, verslaat ze geheel onverwacht Nolan Sawyer; de huidige wereldkampioen en het enfant terrible van de schaak-scene.

Nog onverwachter is zijn verlangen om het opnieuw tegen haar op te nemen. Welke zet zit hierachter? Als Mallory slim is, loopt ze weg. Game over. Maar de zeer welkome geldprijzen van de toernooien lonken. Gaandeweg ontdekt Mallory niet alleen dat er ook buiten de hal spelletjes worden gespeeld, maar ook dat het schaakbord nog altijd een magische aantrekkingskracht op haar heeft – net als die ene geduchte tegenstander…

Check & Mate is de eerste Young Adult van feelgoodauteur en TikTok-sensatie Ali Hazelwood. Prachtig uitgegeven met kleur op snee.

Biografie

Ali Hazelwood is professor neurowetenschappen en schrijver van feelgoodboeken. Haar verhalen draaien vaak om vrouwen in de exacte en academische wereld. Haar debuut De liefdeshypothese is een internationale bestseller en een hit op TikTok.

Details

EAN :9789000385034
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum :  07-11-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :141 mm
Dikte :26 mm
Gewicht :420 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :320
Trefwoorden :  ali hazelwood;de liefdeshypothese;enemies-to-lovers;kleur op snee;liefde;limited edition;love hypothesis;queen's gambit;romantisch;schaak;schaken;slow burn;tiktok;young adult