Grote dierenreizen


Nederlands | 20-10-2023 | 176 pages

9789000389957

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 20,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Een episch avontuur door het dierenrijk

Over de hele wereld maken miljarden dieren ongelooflijke reizen, op zoek naar voedsel, een partner, een warmer klimaat… Grote dierenreizen volgt de massamigraties van verschillende dieren over de hele wereld. Lees alles over haaien die plankton over enorme afstanden volgen, ontdek spinnetjes die draadjes de lucht in schieten en zo op ballonvaart gaan, en ga op reis met vlinders die het aardmagnetisch veld gebruiken om hun route te bepalen.

Grote dierenreizen is een heerlijk boek voor kinderen, maar ook een prachtig naslagwerk voor volwassenen. Boordevol leuke weetjes en statistieken, verbluffende foto’s, illustraties en landkaarten - erg handig voor presentaties en spreekbeurten!

Biografie

Presentator en natuurexpert Philippa Forrester heeft een schat aan televisie-ervaring, waaronder Tomorrow’s World, het fenomenaal succesvolle Robot Wars en vele natuurdocumentaires voor de BBC. Samen met haar man, fotograaf en cameraman Charlie Hamilton-James, runt ze een productiebedrijf.

Details

EAN :9789000389957
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum :  20-10-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :288 mm
Breedte :237 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :1176 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :176
Trefwoorden :  dieren;dierenreizen;dierenrijk;encyclopedie;feitjes;foto's;haaien;kaarten;kinderboek;migratie;vogels;weetjes