Glutenvrij brood

Fatima Abakka


Nederlands | 07-05-2025 | 192 pagina's

9789000396092

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 29,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Tekst achterflap

Brood bakken met pure meelsoorten


In Glutenvrij brood vind je 55 overheerlijke en voedzame broden om zelf te bakken. Op basis van pure meelsoorten bakt Fatima gistbrood zoals een volkoren meergranenbrood, stokbrood, een couronne, focaccia, Marokkaanse Khobz en triangels. Maar ze geeft ook recepten voor zuurdesembrood zoals een sorghumbrood, volkoren zadenbrood en boekweitpistoletjes. Bovendien vind je diverse recepten voor sodabrood en de lekkerste broden met groenten en noten. De ingrediënten zijn goed verkrijgbaar en alle recepten zijn helder en stap voor stap beschreven.

Verder bevat het boek informatieve teksten over het glutenvrije dieet, de methode van glutenvrij bakken en het gehele proces van zuurdesem.

Glutenvrij brood is het eerste glutenvrije broodbakboek van Nederlandse bodem! Met dit boek tilt Fatima glutenvrij bakken naar een ander niveau en weet ze het onmogelijke mogelijk te maken. Glutenvrij bakken is nog nooit zo makkelijk en toegankelijk geweest!

Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie kreeg, is Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft glutenvrij bakken helemaal in de vingers en is zeer actief op social media onder de naam Aya Glutenvrij. Haar vele volgers zijn razend enthousiast over Fatima’s heerlijke recepten. Omdat er veel vraag is naar goede en toegankelijke recepten voor glutenvrij brood heeft Fatima zich in dit boek toegelegd op het creëren van voedzame en gezonde broodrecepten.

Biografie

Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie (glutenintolerantie) kreeg, is Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft het glutenvrije bakken helemaal in de vingers en is zeer actief op social media. Haar vele volgers zijn razend enthousiast over Fatima’s heerlijke recepten. Auteursfoto Marjolijn de Graaf

Details

EAN :9789000396092
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  07-05-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :272 mm
Breedte :199 mm
Dikte :26 mm
Gewicht :887 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :192
Keywords :  bakken;brood;glutenintolerantie;glutenvrij;kookboek;marokkaanse keuken;voedzaam