Het Veld

de zoektocht naar de geheime kracht van het universum

EAN:  9789020283396
Publicatiedatum:   07-09-2017
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  299

  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

Wetenschapsjournaliste Lynne McTaggart beschrijft het verhaal van een groep wetenschappers die per ongeluk het Zero Point Field (nulpuntveld) ontdekten, een oceaan van microscopische vibraties die alles met alles in het universum blijken te verbinden als een soort onzichtbaar netwerk. Het Veld gaat verder dan het werk van Fritjof Capra en stelt een plausibele wetenschappelijke theorie voor die alles verklaart, van de werking van DNA en communicatie tussen cellen tot homeopathie en ESP.

Het Veld is het buitengewoon leesbare verslag van een speurtocht van verschillende wetenschappers van naam naar de universele kracht en hun succesvolle pogingen een nieuw wetenschappelijk paradigma te formuleren, dat een revolutie in ons wereldbeeld teweeg zal brengen. Een baanbrekende en inspirerende wetenschappelijke visie op mens en kosmos. Bekend van Dan Browns bestseller: Het verloren symbool

Het Veld is het verslag van een speurtocht van wetenschappers naar de universele kracht en hun succesvolle pogingen een nieuw wetenschappelijk paradigma te formuleren.

  EAN: 9789020283396
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Gerard Grasman
  Publicatiedatum:   07-09-2017
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 145 mm
  Breedte: 219 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 475 gr
  Voorraad: POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 299