Mama huilt harder


Nederlands | 18-07-2024 | 256 pagina's

9789021046099

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 21,99


 
Korte beschrijving/Annotatie

Echte Gooische Moeder Leslie doorbreekt het taboe op postnatale depressie

Tekst achterflap

Leslie Keijzer vertelt in Mama huilt harder haar eerlijke verhaal over het beginnende moederschap. Want wat als je harder huilt dan je baby, maar geen idee hebt waarom? Na de geboorte van haar zoontjes (4 en 2) krijgt Leslie Keijzer beide keren last van steeds intensere neerslachtige en angstige gevoelens. Regelmatig zit ze huilend tegenover de huisarts. Bang, radeloos, gebroken. Op het dieptepunt durft ze zelfs haar huis niet meer uit en ontwikkelt ze een extreme angst om dood te gaan.

 

Door de dokter wordt ze naar huis gestuurd met het advies om goed uit te rusten. Pas veel later ontdekt ze dat het om een postnatale (post partum) depressie gaat en vallen er puzzelstukjes op hun plek. Leslie is niet de enige bij wie een postnatale depressie niet wordt herkend. 1 op de 10 moeders krijgt last van een postnatale depressie.

 

‘Ik vind het doodeng dat mijn verhaal nu de wereld in gaat. Eerlijker dan dit wordt het niet. Ik hoop dat dit boek een steun is voor alle vrouwen die hetzelfde doormaken (1 op de 10 moeders, shocking!). Je bent niet gek. En je hoeft het niet alleen te doen. Het is oké als je niet kunt uitleggen hoe je je voelt. Logisch, je begrijpt jezelf niet eens. Daarom schrijf ik dit boek ook voor partners, familieleden en vrienden.’

Details

EAN :9789021046099
Auteur: 
Uitgever :Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatie datum :  18-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :214 mm
Breedte :144 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :398 gr
Status :Herdruk
Aantal pagina's :256