De 19 dingen die je nooit met collega's moet doen


Nederlands | 19-10-2021 | 272 pagina's

9789021340593

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 20,99


 

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Een hilarisch boek vol lijstjes en verhalen. Voor iedereen die zo een call in moet, een leidinggevende tevreden probeert te houden of te maken heeft met vergadertijgers en statusgevoelige ceo’s.

Tekst achterflap

We gaan weer naar kantoor! Of je nu staat te popelen om eindelijk weer te gaan, of liever thuis blijft werken, dit is het moment voor een boek vol wijze lessen: Het onmisbare lijstjesboek van Japke-d. Bouma. De 8 dingen die je beter niet kunt zeggen tijdens een functioneringsgesprek, de top 10 van het ergste zoomjargon, 9 tips om duidelijker te schrijven op je werk, de 5 beste tips voor als je een hoger salaris wilt, de 17 beste smoezen voor op het werk, presenteren, profileren, afscheidsborrels – alles staat erin. Voor iedereen die zo een call in moet, een leidinggevende tevreden probeert te houden of te maken heeft met ‘product owners’, vergadertijgers en statusgevoelige CEO’s: De 19 dingen die je nooit met collega's moet doen is een onmisbaar boek vol lijstjes en verhalen met op elke pagina een handzaam carrièreadvies.

Recensie/Quote

'Je kan eigenlijk niet meer naar je werk zonder dit boek.'

Biografie

Japke-d. Bouma schrijft wekelijks een column in NRC Handelsblad over werk, carrière en kantoortaal. Eerder verschenen Gids voor de kantoorjungle, Uitrollen is het nieuwe doorpakken, Ga lekker zélf in je kracht staan, Mag ik even iets tegen je aanhouden?, Werken doe je maar thuis en Hoe vind je zélf dat het gaat?

Details

EAN :9789021340593
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  19-10-2021
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :202 mm
Breedte :126 mm
Dikte :26 mm
Gewicht :342 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :272