De meester


Nederlands | 21-02-2022 | 416 pages

9789021429427

Paperback / softback


€ 24,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Roger Federer is een fenomeen, misschien wel de meest complete en beste tennisser ooit. Ongekend populair als tennisser én als mens. En tegelijk is hij intens privé. De meester vertelt het verhaal van zijn ontwikkeling van temperamentvolle tiener met een ietwat twijfelachtig gevoel voor stijl tot een van de grootste, meest zelfbewuste en elegante sporticonen van de 21e eeuw.

Ruim twintig jaar volgde Chris Clarey, een van de meest ervaren sportverslaggevers van The New York Times, Roger Federer op zijn pad van veelbelovend maar grillig talent naar de onbetwiste nummer een in zijn sport. Ze voerden talloze een-op-eengesprekken en Chris had vrijwel ongelimiteerde toegang tot Federers inner circle, inclusief zijn vrouw, coaches en belangrijke rivalen, om het verhaal van zijn carrière op te tekenen.

‘Roger Federer speelt tennis zoals Michelangelo schilderde: elke slag is perfectie, het eindresultaat een meesterwerk. Christopher Clarey heeft precies dat vastgelegd.’ – Martina Navratilova

Biografie

Christopher Clarey is al bijna dertig jaar tennisverslaggever voor The New York Times en volgt sinds het allereerste begin de tenniscarrière van Roger Federer op de voet. Hij interviewde de Zwitser talloze keren en bouwde met hem en zijn entourage een nauwe vertrouwensband op.

Details

EAN :9789021429427
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Vertaler : Rob de Ridder - Eric Strijbos
Publicatiedatum :  21-02-2022
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :230 mm
Breedte :149 mm
Dikte :35 mm
Gewicht :621 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :416