Manhunters-Onze jacht op Pablo Escobar

Het verhaal van de echte DEA-agenten uit de Netflix-hitserie Narcos

EAN:  9789021573854
Publicatiedatum:   12-11-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  151 mm
Breedte:  228 mm
Dikte:  25 mm
Gewicht:  466 gr
Aantal bladzijden:  416

  Voorraad webshop-magazijn: JA

De hitserie Narcos van Netflix is op dit verhaal gebaseerd: de zoektocht naar Pablo Escobar door de Amerikaanse DEA-agenten Steve Murphy en Javier Peña.

Steve Murphy en Javier Peña waren als DEA-agenten verantwoordelijk voor het opsporen en uitschakelen van Pablo Escobar en het beruchte Medellín-drugskartel, na een van 's werelds grootste en bekendste klopjachten.

De hitserie Narcos van Netflix is op dit verhaal gebaseerd: de zoektocht van de Amerikaanse DEA-agenten Steve Murphy en Javier Peña naar drugsbaron Pablo Escobar. In dit spannende boek beschrijven Murphy en Peña zelf hoe ze misschien wel de grootste crimineel ooit ter wereld wisten op te sporen en uit te schakelen. Pablo Escobar stond aan het hoofd van het Colombiaanse Medellíndrugskartel, was verantwoordelijk voor grootscheepse drugshandel en gaf opdracht tot ontelbare moorden, waardoor hij de meest gezochte crimineel ter wereld werd. De zoektocht van agenten Steve Murphy en Javier Peña was moeilijk en extreem gevaarlijk, maar had uiteindelijk succes. Lees in dit boek voor het eerst hun eigen werkelijke verhaal over hun missie.

  EAN: 9789021573854
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Henk Hardeman - Marike Groot - Sander Brink
  Publicatiedatum:   12-11-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 151 mm
  Breedte: 228 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 466 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 416