Patisserie en ander fijn gebak

Eddie Benghanem


Nederlands | 21-11-2017 | 580 pagina's

9789022334461

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 29,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Tekst achterflap

In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade… Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de vulling tot de afwerking en de presentatie. Op ieder basisrecept wordt gevarieerd en verder gebouwd. Je begint met een gewone cake, een crumble, een clafoutis, soezendeeg, zanddeeg… en zodra je dat onder de knie hebt, klim je een niveau hoger, tot het niveau van de chef. Het resultaat: eetbare kunstwerkjes, zonde om ze op te eten, maar onweerstaanbaar lekker. Meer dan 500 recepten met tongstrelende foto’s: amandel-mokkataart, Linzertaart met frambozen, citroencake, vanillesoesjes, madeleines met honing, palmiers, cookies met rozijnen…

Details

EAN :9789022334461
Auteur: 
Uitgever :Standaard Uitgeverij - Algemeen
Publicatie datum :  21-11-2017
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :312 mm
Breedte :260 mm
Dikte :53 mm
Gewicht :3438 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :580