Koken op de Big Green Egg


Nederlands | 03-06-2022 | 208 pages

9789022337882

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 29,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar




Tekst achterflap

De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nog belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is. Dankzij de keramiek, die bestand tegen extreme temperaturen, én de vorm ontstaat een perfecte luchtcirculatie in de EGG, waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur.   Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken.   In Koken op de Big Green Egg vind je informatie over de EGG set-up, het aansteken en gebruiken van de EGG, brandstof en tools. Daarna word je in twaalf stappen en gerechten al doende ingewijd in de bereidingstechnieken.   Met de tips en receptuur van James Whetlor kun je 70 verschillende gerechten bereiden, waaronder de bekende stukken vlees en bouten, hele vissen, verse groenten en verrukkelijke rubs, marinades en sausjes voor gezellige BBQ-buffetten.   Dankzij Koken op de Big Green Egg verander je in een mum van tijd van een beginner in een EGGpert en geniet je het hele jaar door van heerlijke gerechten.

Details

EAN :9789022337882
Auteur: 
Uitgever :Standaard Uitgeverij - Algemeen
Publicatiedatum :  03-06-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :256 mm
Breedte :195 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :912 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :208