Ansichtkaarten uit Griekenland

Het levensverhaal van een geheimzinnige onbekende krijgt Ellie in zijn greep

€ 12,50


  Toevoegen aan verlanglijst
EAN:  9789022587454
Publicatiedatum:   20-06-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  352

   Niet bestelbaar

Victoria Hislop weet als geen ander de warme sfeer van Griekenland op te roepen

Week na week ontvangt Ellie ansichtkaarten, gericht aan iemand die ze niet kent. Er staat geen afzender op en ze zijn slechts ondertekend met een initiaal: A. Met hun wolkeloze hemels, azuurblauwe zeeën en verleidelijke plaatjes van Griekenland geven de kaarten Ellies leven kleur. Ze is dan ook zeer teleurgesteld als de kaarten na zes maanden van de ene op de andere dag niet meer komen. Maar de collage die ze ervan heeft gemaakt aan de muur van haar flat blijft haar intrigeren. Ze besluit dat ze Griekenland met eigen ogen moet zien.

Op de ochtend dat Ellie naar Athene zal vertrekken, wordt er een oud dagboek bezorgd. Ellie begint meteen te lezen en ontdekt zo het ontroerende, verrassende en soms dramatische levensverhaal van A, een man op een persoonlijke odyssee door Griekenland. De stem van de geheimzinnige A maakt een lang onderdrukt verlangen in Ellie los; het is tijd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en op zoek te gaan naar een voller, rijker leven.


De pers over de boeken van Victoria Hislop

‘Bijna poëtisch: een mix van geschiedenis, romantiek en drama.’ Cosmopolitan

‘Boeiend en aansprekend.’ NBD Biblion

‘Victoria Hislop schrijft zo levendig over het mediterrane leven dat je de verzengende hitte bijna kunt voelen.’ Good Housekeeping

Victoria Hislop is journalist. Haar reisverslagen verschijnen in de Sunday Telegraph. Ze kreeg voor haar debuutroman Het eiland de Best Newcomer British Book Award van 2007. Bij Boekerij verschenen al zes romans van haar hand. In 2020 werd Victoria Hislop benoemd tot ereburger van Griekenland vanwege de manier waarop ze de geschiedenis en cultuur van het moderne Griekenland in haar boeken tot onderwerp maakt.

  EAN: 9789022587454
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Mireille Vroege
  Publicatiedatum:   20-06-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 140 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 457 gr
  Voorraad: Niet bestelbaar
  Aantal bladzijden: 352
  Trefwoorden:   athene;avontuur;dagboek;eenzaamheid;griekenland;liefde;mindfulness;romantiek;zinvol leven;zoektocht