EAN:  9789022596401
Publicatiedatum:   12-10-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  672

   Herdruk

De nieuwe titel van bestsellerauteur J.D. Barker

Als de achtjarige wees Jack bij het bezoeken van het graf van zijn ouders een meisje ontmoet, Stella, is hij direct weg van haar. Maar hun ontmoeting wordt plotseling beëindigd door een mysterieuze vrouw, die Stella dwingt in een witte SUV te stappen. Wekenlang blijft Jack naar de begraafplaats gaan, hopend een glimp van Stella op te vangen. Altijd tevergeefs. Tot hij exact een jaar later weer het graf van zijn ouders bezoekt en de witte SUV opnieuw opduikt.

Rechercheur Faustino Brier wordt gekweld door een reeks onopgeloste moorden. Al enkele jaren wordt er op 8 augustus een lijk gevonden: het lichaam volledig verbrand, maar de kleding intact. En geen enkel spoor van de dader. Briers enige aanknopingspunt is Jack Thatch – de arme weesjongen die vier jaar geleden zijn ouders verloor door een aanrijding met een witte SUV. Zijn vingerafdrukken stonden op de ID-kaart van het meest recente slachtoffer. Maar die jongen is nog een kind en kan onmogelijk iets met deze moordzaak te maken hebben… Toch?

In de pers

‘Barker ontpopt zich als een ware grootmeester van het genre.’ Vrij Nederland

‘Een garantie voor nachtmerries.’ Veronica Magazine

‘Aanbevolen voor iedereen die geen hartklachten heeft.’ *** VN Detective & Thrillergids

J.D. Barker brak internationaal door met Horen, zien, zwijgen – het eerste deel in de bestseller trilogie over rechercheur Sam Porter. Zijn stijl wordt vaak vergeleken met die van Stephen King. Thrillerlegende James Patterson was dusdanig van Barkers werk onder de indruk dat hij hem uitnodigde naast zijn eigen werk ook samen thrillers te schrijven. Barker woont in Amerika met zijn gezin.


  EAN: 9789022596401
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Joost van der Meer - William Oostendorp
  Publicatiedatum:   12-10-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 231 mm
  Dikte: 54 mm
  Gewicht: 970 gr
  Voorraad: Herdruk
  Aantal bladzijden: 672
  Trefwoorden:   detective;dreiging;psychologisch;seriemoordenaar;weeskind