Een nieuw seizoen


Nederlands | 12-09-2023 | 432 pagina's

9789022598405

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 20,99


 

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Het tweede deel van de ontroerende serie De vrouwen van Atelier Rosen

Kassel, 1832. Het is lente en het atelier van Elise bruist van bedrijvigheid. Na haar terugkeer naar de Marktstraat heeft Elise haar handen vol en moet een nieuwe leerling haar en de andere hoedenmakers komen helpen. Haar moeder Charlotte is aanvankelijk niet erg onder de indruk van de sollicitanten en vooral niet van de onopvallende Grete, maar die weet haar toch te verrassen met onverwachte talent.

Intussen kijkt Elise reikhalzend uit naar het bezoek van haar vader. Als hij in Kassel aankomt, wordt hij vergezeld door een levendige student die een bijzondere genegenheid lijkt te koesteren voor Elise. Maar zijn ware bedoelingen worden al snel duidelijk en Elise moet al haar sluwheid aanwenden om niet in zijn val te trappen.

In de pers

‘Een pareltje vol emotie.’ De Telegraaf, VROUW Glossy

‘Een meeslepende familiesaga vol krachtige personages in een schitterende historische setting. Liefhebbers van Lucinda Riley, Corina Bomann en mijn serie Het weesmeisje moeten dit gewoon lezen.’ Anne Jacobs

‘Het is knap dat Lamballe zo’n dik boek weet te schrijven en het voor elkaar krijgt dat je na het dichtslaan nog steeds niet klaar bent met de personages en hun verhalen. Je wilt meer.’ **** Libelle

Biografie

Marie Lamballe is een van de succesvolste Duitse auteurs van dit moment. Voor ze zich voltijds op het schrijverschap stortte, studeerde ze muziek en vreemde talen en werkte ze onder meer als leraar en boekhandelaar. Inmiddels heeft Lamballe onder verschillende pseudoniemen meerdere bestsellers geschreven. Bij Boekerij verscheen naast de Café Engel-serie ook het Atelier Rosen-tweeluik.

Details

EAN :9789022598405
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Hilke Makkink
Publicatie datum :  12-09-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :231 mm
Breedte :152 mm
Dikte :35 mm
Gewicht :658 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :432
Reeks :  De vrouwen van Atelier Rosen
Keywords :  historisch;kassel;liefde;romantiek;vriendschap