Adem in adem uit


Nederlands | 05-04-2023 | 400 pagina's

9789022598689

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 21,99


 

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Goed ademen is een krachtige en altijd toegankelijke manier om stress en pijn te verminderen en je emoties onder controle te houden – met de oefeningen in dit boek leer je bewuster te ademen

Het leven van Stuart Sandeman veranderde drastisch toen hij een workshop ‘bewust ademhalen’ volgde en ontdekte wat op de juiste manier ademen hem kon brengen. Hij was direct gefascineerd; hoe kan zoiets simpels en alledaags zo veel effect hebben op een mens?

Sandeman leert je door middel van simpele, toegankelijke oefeningen en technieken op de juiste manier te ademen. Zijn methodes, die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek, helpen je om dieper en langer te slapen, minder stress en pijn te ervaren, beperkende overtuigingen los te laten, een betere focus te ontwikkelen en je prestaties een boost te geven. Je kunt je immuunsysteem beïnvloeden en je hersenactiviteit ‘hacken’ door het ritme, de snelheid en de diepte van je ademhaling te veranderen. Je leert over je persoonlijke ademhalingspatronen en de impact die ze hebben op de manier waarop je denkt, handelt, werkt en presteert en op hoe je je voelt.

Ademhaling is eigenlijk een wondermiddel dat je altijd bij de hand hebt. Met Adem in adem uit kun je een grote stap maken naar het krijgen én behouden van een gezonde levensstijl!

In de pers

‘Dé ademhalingsexpert van de UK.’ Metro

‘Zijn methode zal ik de rest van mijn leven volgen.’ The Guardian

‘Ik was verbaasd over hoe goed zijn methode werkte.’ The Times

Biografie

Stuart Sandeman is ademhalingsexpert, radio-dj en prestatiecoach. Hij is de oprichter van het platform Breathpod, dat programma’s op maat maakt voor onder andere topatleten, en geeft trainingen aan onder meer Google, Nike, JP Morgan, Spotify, YouTube, Adidas en Converse.

Details

EAN :9789022598689
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Annemarie de Vries
Publicatie datum :  05-04-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :534 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :400
Keywords :  ademen;ademwerk;arie boomsma;breathpod;buikademing;geest;gezondheid;inspiratie;koudetraining;lichaam;lifestyle;motivatie;platform;populaire psychologie;wim hof;wondermiddel;zelfhulp