EAN:  9789022599143
Publicatiedatum:   09-08-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  304

  Bestelbaar

‘Niemand schrijft betere militaire thrillers dan Chris Ryan.’ Hebban.nl

Nadat SAS-onderofficier Jamie ‘Geordie’ Carter eigenhandig heeft ingegrepen bij een dodelijke terroristische aanslag in Mali, wordt hij bestempeld als ‘lone wolf’ door jaloerse hogere officieren. Het maakt hem een buitenstaander in de eenheid. Carter krijgt een tweede kans met een volgende missie: het vinden van een verdwenen SAS-held genaamd David Vann, die inmiddels als schurk bestempeld wordt.

Vann werd uitgezonden naar Afghanistan om lokale rebellen te trainen om tegen de Taliban te vechten. Maar sindsdien is het stil en hebben de geplande aanvallen op belangrijke doelen niet plaatsgevonden. Carter volgt Vann door Afghanistan en Tadzjikistan en ontdekt de betrokkenheid van de kwaadwillende soldaat bij een samenzwering die tot ver voorbij het Midden-Oosten reikt, en een dreigende aanval die fatale gevolgen kan hebben voor de hele wereld.

In de pers

‘Ryan laat wederom zien tot de absolute top van het actiegenre te behoren.’ ThrillZone.nl

‘Dat de thrillers van Chris Ryan zo spannend zijn, heeft vast ook te maken met het feit dat hij een aantal van de beschreven momenten zelf heeft beleefd.’ HDC-kranten

‘Als het op harde, snelle actie aankomt, is Ryan onze man.’ **** VN Detective & Thrillergids

Chris Ryan ging op zijn zestiende het leger in. Zijn medewerking aan talloze undercoveroperaties, scherpschuttercommando’s en mysterieuze ‘special ops’ bracht hem naar alle uithoeken van de wereld en vormde de basis van zijn vele bestsellers. De BBC maakte met hem de reality-serie Hunting Chris Ryan en Sky TV baseerde de hitserie Strike Back op een van Ryans boeken.

  EAN: 9789022599143
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Ralph van der Aa
  Publicatiedatum:   09-08-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 231 mm
  Breedte: 150 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 524 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 304
  Trefwoorden:   actie;avontuur;leger;militair;sas;terrorisme