De terugkeer


Nederlands | 28-05-2024 | 320 pagina's

9789023962106

Paperback / softback


€ 24,99


 

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Korte beschrijving/Annotatie

Het derde deel van de trilogie over de familie Rosenheck neemt ons mee naar de Dominicaanse Republiek van de jaren 60. Een ontroerend verhaal over zoeken naar je wortels en hereniging.

Tekst achterflap

In het hart van de Cariben, in de Dominicaanse Republiek, begint de familie Rosenheck een nieuw hoofdstuk in hun geschiedenis. Midden in de turbulente jaren 60 keert Ruth samen met haar dochter Gaya terug naar de Dominicaanse Republiek. Het is een keuze die haar erg gelukkig maakt en kijkend naar hoe haar dochtertje haar eerste stapjes zet en opgroeit temidden van familie, voelt ze zich rustig en sereen. Het leven hervat zijn koers. Tot op een dag haar jeugdvriendin Lizzie opduikt, die gebukt gaat onder het trauma van de Holocaust. En ondertussen is Gaya ook nog op zoek naar haar biologische vader. Catherine Bardon weet in ‘De terugkeer’ op weergaloze wijze de kleine en grote geschiedenis met elkaar te verweven.

Biografie

Catherine Bardon woonde vele jaren in de Dominicaanse Republiek en publiceerde enkele non-fictietitels over het land. Ze schreef de serie De familie Rosenheck, waarvan ‘De terugkeer’ het derde deel is. Van het eerste deel, ‘De ontwortelden’, werden een half miljoen exemplaren verkocht.

Details

EAN :9789023962106
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Jeanine Erades - Ingrid Scholte-Eijkemans
Publicatie datum :  28-05-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :135 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :407 gr
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :320
Reeks :  de familie Rosenheck