De spionne van Manhattan


Nederlands | 11-06-2024 | 344 pagina's

9789023962359

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Korte beschrijving/Annotatie

Laat je meeslepen door deze historische roman en reis mee langs gruizige huurkazernes en glamoureuze jazzclubsdie schokkende intriges verbergen.

Tekst achterflap

New York, 1939. In ‘De spionne van Manhattan’ van Roberta Rich heeft Giddy Brodsky geluk met haar baantje als sigarettenmeisje in een jazzclub in Manhattan, terwijl de Grote Depressie op zijn hoogtepunt is. Ze droomt ervan een cosmeticazaak te beginnen en de straatarme Lower East Side achter zich te laten, waar ze met haar familie woont sinds ze uit Rusland zijn gevlucht voor een groep Kozakken die hun dorp heeft platgebrand. Maar haar verleden haalt haar in wanneer ze de man herkent die haar familie verwoestte. Vastbesloten om antwoorden te krijgen roept ze de hulp in van de hoofdcommissaris van immigratie, die jacht maakt op dezelfde man. Hij vermoedt dat deze Rus betrokken is bij een moordcomplot en hij vraagt Giddy voor hem te werken als spionne. Ze raakt verstrikt in een internationale, politieke samenzwering die alles verandert wat ze ooit voor waar hield.

Biografie

Voordat Roberta Rich begon met schrijven was ze advocate. Haar debuut ‘De vroedvrouw van Venetië’ werd een grote internationale besteseller, en ook de volgende twee delen van de trilogie werden zeer goed ontvangen.

Details

EAN :9789023962359
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Roeleke Meijer-Muilwijk
Publicatie datum :  11-06-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :135 mm
Dikte :26 mm
Gewicht :388 gr
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :344