Zo voelt dat


Nederlands | 29-08-2023 | 88 pagina's

9789025778064

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 

   Bestelbaar
Tekst achterflap

In 'Zo voelt dat' duiken de veelbekroonde Bette Westera en Sylvia Weve in de emoties en gevoelens van de dingen in ons leven. Achter alledaagse dingen gaat een wereld van emoties schuil. Een donderbui kan heel opvliegend zijn, een losgelaten knoop bedroefd en een lantaarnpaal onbewogen. In treffende gedichten ontsluit Bette Westera het gevoel van doodgewone dingen. De expressieve illustraties van Sylvia Weve zetten die veelheid van gevoelens kracht bij. 'Zo voelt dat' is een gedichtenbundel zoals we van het gouden duo achter o.a. 'Doodgewoon' en 'Uit elkaar' gewend zijn: met verve, humor en - vooral - veel gevoel laten Westera en Weve de lezer op een andere manier naar de wereld om zich heen kijken.

'Uit elkaar' won een Gouden Griffel, een Zilveren Penseel en de Woutertje Pieterse Prijs. Eerder maakten Westera en Weve samen onder andere het boek 'Doodgewoon', dat werd bekroond met een Gouden Griffel, een Vlag & Wimpel van de Penseeljury, de Gouden Poëziemedaille én de Woutertje Pieterse Prijs. In 2019 kreeg Sylvia Weve voor haar indrukwekkende en veelzijdige oeuvre de prestigieuze Max Velthuijs-prijs.

Recensie/Quote

' Zo voelt dat' van Bette Westera en Sylvia Weve zit vol verrassende, spottende gedichten over de dingen die emoties hebben. Ja, wie 'Zo voelt dat' leest en bekijkt, zal buiten de lijntjes moeten denken. En ondertussen passeert er een breed scala aan gevoelens de revue, die je de wereld met andere ogen doet zien.

Details

EAN :9789025778064
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatie datum :  29-08-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :268 mm
Breedte :185 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :514 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :88