EAN:  9789026150111
Publicatiedatum:   11-10-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  224

  Voorraad webshop-magazijn: JA

Hoi! Ik ben Theo Throbecke en dit is mijn biografie over Bram Botermans

Naast het schrijven van graphic novels, ontwikkelt Jeff Kinney online games. In tegenstelling tot Bram Botermans hield hij als kind geen dagboek bij (daar heeft hij spijt van), maar hij wilde dolgraag cartoonist worden. Jeff schreef toen hij klein was zelfs een brief van vijf kantjes naar Lincoln Peirce, schrijver van Niek de Groot, om hem om advies te vragen!

In Nederland werden meer dan 2 miljoen boeken verkocht van de serie Het leven van een Loser, en wereldwijd zelfs meer dan 200 miljoen! Geen paniek! werd in 2013 genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Gedumpt! won die prijs in 2015, Drie keer niks in 2018 en Vet koel in 2020. Volgens dagblad Stern is Jeff Kinney nu al een van de meest gelezen auteurs van de 21e eeuw.

In 2012 bezocht Jeff Kinney Nederland, waar hij overvolle zalen met fans toesprak en honderden boeken signeerde. In 2015 gebeurde er iets wel heel bijzonders: de paus nam de Latijnse editie van Het leven van een Loser in ontvangst! In hetzelfde jaar kwam Jeff Kinney nog een keer naar Nederland, waar hij drie Gouden Boeken kreeg uitgereikt voor zijn titels Vette pech!, Bekijk het maar! en Een hondenleven.

Jeff woont met zijn vrouw en twee zonen in Zuid Massachusetts, waar hij een boekwinkel heeft die An Unlikely Story heet.

Logboek van Theo Thorbecke is het eerste deel in de supergrappige graphicnovelserie Het leven van een allerbeste vriend. Voor fans van Het leven van een Loser.

Bram Botermans wordt later rijk en beroemd! En dan wil iedereen alles van hem weten. Dus besluit zijn beste vriend Theo om Brams levensverhaal op te schrijven. Hij beleeft alle Loser-avonturen op zijn eigen originele manier.
Maar Bram vindt het boek een totale puinhoop en is van mening dat Theo een rare draai geeft aan zijn leven. Bram is immers perfect, maar Theo ziet dat anders.

  EAN: 9789026150111
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Hanneke Majoor
  Publicatiedatum:   11-10-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 149 mm
  Breedte: 223 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 413 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 224
  Reeks:   Het leven van een allerbeste vriend