EAN:  9789026152269
Publicatiedatum:   09-02-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  144

  Bestelbaar

In De Cock en de schim uit het verleden (Baantjer deel 88) wordt de Amsterdamse rechercheur De Cock van Bureau Warmoesstraat geconfronteerd met een zaak van meer dan 30 jaar geleden.

De Cock wordt naar een huis aan het Vondelpark geroepen. Een makelaar heeft achter een muurtje een dichtgemaakte ruimte gevonden, waarin een geraamte is aangetroffen. Dit brengt De Cock jaren terug in de tijd, toen hij met zijn toenmalige maat Andy Ruiter de vermissing van Lucas Kallenbach onderzocht, in datzelfde statige pand, waar Lucas met zijn broer Richard woonde.

De vermissing is opgelost, maar de zaak is hiermee niet afgesloten, want wie heeft Lucas vermoord? De excentrieke Richard woont nog steeds in het huis, maar is na een val van de trap buiten bewustzijn, wat het er voor De Cock niet gemakkelijker op maakt...

Achter een muurtje in een huis aan het Vondelpark vindt men het lijk van een man die 30 jaar geleden vermist werd. De Cock onderzocht indertijd deze zaak en wordt nu wederom voor een raadsel gesteld.

Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de De Cock-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks, waarvan alle delen leverbaar zijn als boek en als e-book.

'De boeken over De Cock zijn elke keer weer een genot om te lezen.'

  EAN: 9789026152269
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   09-02-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 131 mm
  Breedte: 201 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 204 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 144
  Reeks:   Baantjer