EAN:  9789026158957
Publicatiedatum:   28-03-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  144

  Bestelbaar

Rechercheur De Cock van bureau Warmoesstraat in Amsterdam onderzoekt de dood van een tennisspeler en ontdekt de donkere kanten van de tenniswereld.

Deel 91 in de De Cock-serie van Baantjer. De Cock wordt opgeschrikt door de dood van de jonge tennisspeler Daniël Sanders, die vermoord is aangetroffen in een sportschool op de Wallen. Deze Daniël blijkt een talentvolle speler te zijn geweest, die na zijn jonge jaren op de Amsterdamse tennisclub GSM, meedraaide in het harde profcircus. Tijdens het onderzoek blijkt deze vriendelijke jongen echter ook een duistere kant te hebben, en naarmate het onderzoek vordert ontdekken De Cock en Vledder dat de tennisprof onderdeel lijkt te zijn van een sinister spel...

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks, waarvan alle delen leverbaar zijn als boek, luisterboek en als e-book. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de De Cock-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

  EAN: 9789026158957
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   28-03-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 200 mm
  Breedte: 130 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 202 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 144
  Reeks:   Baantjer