EAN:  9789026159015
Publicatiedatum:   01-08-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  144

  Bestelbaar

Baantjer 93. De Cock verwijst een verwarde man die aan zijn deur staat door naar het politiebureau. Een dag later wordt de man dood gevonden. Een oude vete uit de onderwereld…?

Op oudejaarsavond wordt De Cock gestoord door onverwacht bezoek. Op zijn stoep staat een haveloze man met een woeste baard die zegt dat hij zal worden vermoord door twee jonge gasten. De Cock vermoedt dat hij te maken heeft met een verwarde geest en verwijst hem door naar het politiebureau. Een paar dagen later wordt de man dood aangetroffen op een bankje op de Noordermarkt. Vermoord. Hij blijkt Joop Koedam te zijn, een oude inbreker die De Cock ooit nog heeft gekend. Even later wordt er een tweede dode uit hetzelfde circuit aangetroffen. De Cock gelooft niet in toeval en denkt dat de twee het slachtoffer zijn van een oude vete in de onderwereld…

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks, waarvan alle delen leverbaar zijn als boek, luisterboek en als e-book. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de De Cock-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

  EAN: 9789026159015
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   01-08-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 200 mm
  Breedte: 130 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 218 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 144
  Reeks:   Baantjer