De jongen, de mol, de vos en het paard - het geanimeerde verhaal

EAN:  9789026626005
Publicatiedatum:   22-11-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  192

  Bestelbaar

'De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal' van Charlie Mackesy laat een unieke vriendschap tot leven komen.

In ‘De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal’ van Charlie Mackesy gaat een nieuwsgierige jongen op zoek naar een thuis. Onderweg ontmoet hij een wijze mol, een bedachtzame vos en een krachtig paard, en dat is het begin van hun vriendschap. De grote, full colour illustraties brengen de karakters tot leven, waardoor je in hun wereld stapt. De illustraties zijn gebaseerd op de BBC animatiefilm van ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’. Het verhaal is met liefde vertaald door Arthur Japin vanuit het origineel ‘The Boy, the Mole, the Fox and the Horse – The Animated Story’. Een prachtig verhaal dat ons allemaal thuis brengt. ‘Ik hoop dat dit boek je moed geeft en het gevoel dat je geliefd bent.’ – Charlie Mackesy

Charlie Mackesy groeide op in Engeland, waar hij door de natuur dwaalde, tekende en zwom in de rivier. Hij ging nooit naar de kunstacademie, maar begon zijn carrière als cartoonist voor The Spectator en illustrator voor Oxford University Press. Zijn kunst is gepubliceerd in boeken, maar ook te vinden in ziekenhuizen, gevangenissen en scholen. Met De jonden, de mol, de vos en het paard (‘The Boy, the Mole, the Fox and the Horse’) creëerde hij een wereldwijde bestseller. Charlie bevindt zich graag in de wereld van zijn karakters, en heeft genoeg ideeën voor nieuwe avonturen.

  EAN: 9789026626005
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Arthur Japin
  Publicatiedatum:   22-11-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 218 mm
  Breedte: 196 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 746 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 192