De vrouwen van het zwanenkasteel


Nederlands | 11-01-2024 | 352 pages

9789029735377

Paperback / softback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 24,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Korte beschrijving/Annotatie

Tachtig jaar na de Tweede Wereldoorlog ontdekt een vrouw verborgen schatten in een kasteel. 'De vrouwen van het zwanenkasteel' is een meeslepende dual time-roman van Melanie Dobson.

Tekst achterflap

'De vrouwen van het zwanenkasteel' is een meeslepende oorlogsroman van Melanie Dobson over twee gewone mensen die op hun eigen, buitengewone manier het kwaad het hoofd bieden.

Terwijl de troepen van Hitler Wenen binnenvallen, verbergt de Oostenrijkse Max Dornbach de meest waardevolle bezittingen van zijn Joodse vrienden in het zomerverblijf van zijn familie bij het pittoreske dorpje Hallstatt. Hij vraagt hulp aan Annika Knopf, zijn jeugdvriendin, die graag de man wil helpen van wie ze haar hele leven al van houdt. Maar wanneer Max ook een jonge Joodse rouw naar het kasteel brengt, brengt dat hun hele plan - en zelfs hun levens - in gevaar.

Biografie

Melanie Dobson schrijft romans met een mix van romantiek en spanning. Schrijven is voor haar het ultieme excuus om te reizen naar vergeten oorden, in oude huizen rond te snuffelen en urenlang vergeelde dagboeken te lezen. Ze woont met haar man en dochters in de Pacific Northwest.

Details

EAN :9789029735377
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Patricia Pos
Publicatiedatum :  11-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :480 gr
Voorraad :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal bladzijden :352