EAN:  9789043926768
Publicatiedatum:   28-03-2023
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  208

  Bestelbaar

Van burgers tot dips en stix: ontdek de lekkerste BBQ-gerechten van Smokey Goodness in de nieuwe hit van Jord Althuizen: 'Smokey Goodness BBQ Snack Attack'

Vaderdagactie: koop BBQ Snack Attack vóór 19 juni en maak kans op een unieke racedag met Jord op circuit Zandvoort t.w.v. €1000,- en mooie andere prijzen (totale prijzenpot t.w.v. .3500,-)!

Bij elke aankoop van het boek ontvang je ook een gratis e-book met 20 bonusrecepten t.w.v. €9,99,-

Meedoen werkt als volgt: stuur je aankoopbewijs vóór 19 juni in naar smokeygoodness@kosmosuitgevers.nl . Je ontvangt dan het e-book en dingt automatisch mee naar de prijzen. Winnaars ontvangen op19 juni bericht.

Deze actie loopt van 31 mei t/m 18 juni.

Smokey Goodness BBQ Snack Attack is hét bewijs dat het altijd een goed moment is om je BBQ te laten ontvlammen. Dit tiende(!) en zeker nog niet het laatste deel in de Smokey Goodness BBQ-bestsellerserie van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen.

Of je nu je ontbijt skipt en dat vlammend in wilt halen, op zoek bent naar een met rook volgezogen lunch of ‘vieruurtje’, een smeulende BBQ-bodem wilt leggen voor het stappen (of juist die trek nadat je uit de kroeg rolt wilt stillen), van burgers tot dips en stix met een mooie portie USA adventure. Met de allerlekkerste makkelijk en snel te maken snacks, maar vergeet ook het low & slow BBQ-plezier niet. Het boek waar iedere BBQ-liefhebber naar snakt… aanvallen! aanvallen! En natuurlijk het perfecte cadeau voor vaderdag, hier snakt iedere vader naar!

‘Als er iemand is die het snacken naar een hoger niveau heeft getild, is het Jord Althuizen. Toonaangevend op het gebied van snacks en BBQ!’ – Eke Bosman aka Snackspert

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Meerdere boeken uit zijn Smokey Goodness-bestsellerserie zijn uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en er zijn inmiddels meer dan 375.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.

  EAN: 9789043926768
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   28-03-2023
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 251 mm
  Breedte: 196 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 1112 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 208