EAN:  9789043928168
Publicatiedatum:   25-11-2023
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  96

  Bestelbaar

Een avontuur op de manege van Britt Dekker voor alle paardenfans vanaf 7 jaar. George en Eve krijgen een veulen en Britt moet invallen als instructrice.

In 'Een veulen op de manege' maakt Britt Dekker zich zorgen over haar paard George. Hij is nerveus en niet zichzelf. Eve, de lieve bruine merrie, krijgt binnenkort een veulen. Zou George daarom onrustig zijn? Ondertussen gaan de lessen op de manege gewoon door. Instructrice Marieke heeft zich bezeerd en kan eventjes geen paardrijles meer geven. Britt moet hierdoor onverwacht invallen als instructrice. Zal alles goed gaan, met de paardrijles én het nieuwe veulen? In het paardenboek ‘Een veulen op de manege’ lees je over van alles wat met het leven en de avonturen op de manege te maken heeft!

Britt Dekker is dressuurruiter, presentatrice en actrice en met haar YouTube-kanaal PaardenpraatTV spreekt ze jonge paardenmeisjes aan. Haar paard George is minstens zo bekend en in deze paardenboekenserie Meer Paardenpraat staan de avonturen van Britt en George dan ook centraal.

  EAN: 9789043928168
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   25-11-2023
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 223 mm
  Breedte: 147 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 310 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 96
  Reeks:   Meer paardenpraat
  Trefwoorden:   dieren