Door de pijn


Nederlands | 09-04-2024 | 256 pagina's

9789043929561

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99


 

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Stap voor stap je mentale pijn opruimen voor groei, rust en zelfvertrouwen. Met dit toegankelijke én diepgaande boek lukt het jou ook.

Tekst achterflap

In ‘Door de pijn’ leert Arthur Menko je om te gaan met mentale pijn: je slecht voelen zonder fysieke oorzaak. Mentale pijn kan een grote of kleine rol spelen in je leven, ook een klein trauma kan een belemmering zijn. Het vaststellen, erkennen en verwerken van deze pijn zorgt voor groei, rust en zelfvertrouwen. Arthur Menko laat de lezer zien waar de pijn zit, wat de gevolgen zijn en hoe je erdoorheen kunt gaan. Door de opdrachten aan het einde van ieder hoofdstuk leidt Menko de lezer op kalme wijze door de pijn, en begint het helingsproces van mentale wonden.

'Een urgent en bemoedigend boek dat helpt te begrijpen wat je aan mentale pijn meedraagt en hoe dat te doorbreken.' – Philip Huff, auteur van o.a. ‘Niemand in de stad’ 'Verrassend dat een boek over mentale pijn net zo behulpzaam als leuk kan zijn!' – Wouter de Jong, auteur van o.a. ‘Mindgym’

Recensie/Quote

'Als we weten dat 35 procent van de jongeren kampt met burn-out klachten, dan is het bespreekbaar maken van mentale klachten via dit boek niets anders dan pure winst.'

Biografie

Arthur Menko is vader van drie kinderen, psycholoog, trainer/coach bij Mind Work Productions en scenarioschrijver. Door zijn eigen traject, zijn Joodse familie en werkervaring heeft hij een radar ontwikkeld voor mentale pijn bij anderen. Ook voor intergenerationeel trauma.

Details

EAN :9789043929561
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  09-04-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :223 mm
Breedte :147 mm
Dikte :29 mm
Gewicht :484 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :256