EAN:  9789044359848
Publicatiedatum:   23-06-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  512

  Bestelbaar

Het bloedstollende (en langverwachte) vervolg op Motief X!

Het is al bijna donker als een opblaasboot de haven van Råå uit vaart, met aan boord een man die een zwaard op zijn rug heeft. Zijn missie wordt bepaald door de dobbelstenen: er moet iemand sterven. Maar wie, dat weet hij nog niet.
De politie van Helsingborg is weken bezig geweest met meerdere, complexe moordzaken. De slachtoffers zijn gemarteld, gewurgd en verbrand. En elke moord is vol precisie uitgevoerd. Als ze ze eindelijk opgelost denken te hebben, wordt er opnieuw een lichaam ontdekt. Fabian Risk en zijn team beseffen dat alles wat ze dachten te weten niet waar is.

Stefan Ahnhem (1966) is een van de meest succesvolle nieuwe Scandinavische misdaadauteurs. Ahnhem is een scenarioschrijver met meer dan twee decennia ervaring. Sinds zijn debuut in 2014 heeft Ahnhem een auteurschap opgebouwd waarin de spanning en sfeer van Nordic noir wordt gecombineerd met de filmische kwaliteiten van scenarioschrijven. Motief X vormt samen met het volgende boek, X manieren om te sterven, een tweeluik met in de hoofdrol inspecteur Fabian Risk.

  EAN: 9789044359848
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Vertaler:  Tineke Jorissen-Wedzinga
  Publicatiedatum:   23-06-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 209 mm
  Breedte: 136 mm
  Dikte: 41 mm
  Gewicht: 654 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 512
  Reeks:   Fabian Risk
  Trefwoorden:   detective;fabian risk;misdaad;motief x;scandinavië;spanning;stefan ahnhem;thriller;x manieren om te sterven;x ways to die;zweeds