EAN:  9789044363340
Publicatiedatum:   08-06-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  320

  Bestelbaar

Unieke roman geschreven door vier schrijfsters

Vier vrouwen schrijven zich in voor een wandelvakantie in Italië. Onder leiding van de Italiaanse gids Vincenzo lopen ze door het ruige binnenland van Sicilië. De vrouwen hebben allemaal zo hun eigen motieven om deel te nemen aan de wandeltocht, allemaal ontvluchten ze het leven thuis. Lukt het ze om zich te ontdoen van de ballast uit het verleden en hun verwachtingen voor de toekomst bij te stellen?

Avontuur, botsende karakters, geheimen, ontluikende vriendschappen, diepe gesprekken en vele kilometers wandelen. Het wordt hoe dan ook een tocht die ze niet snel zullen vergeten.

Naar een idee van Elle van Rijn.

Een hilarische, goed geschreven roman over vier vrouwen die er even tussenuit moesten (...) Er zijn vele hoogtepunten in dit boek, maar de serieuze gesprekken geven de roman nog net wat meer gewicht dan alleen het predicaat 'hilarisch'.

Marion Pauw is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Vogeleiland. Elle van Rijn is schrijfster, scenariste en actrice. Ze schreef vele boeken, waaronder meest recentelijk De crèche. Roos Schlikker is schrijfster, columniste en scenariste. In Moeder van glas schreef ze over haar bipolaire moeder. Femmetje de Wind is schrijfster, journaliste, uitgever en columniste. Ze schreef Rivka en Het beloofde leven.

  EAN: 9789044363340
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum:   08-06-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 441 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 320
  Trefwoorden:   bergschoenen;elle van rijn;femmetje de wind;marion pauw;palermo;reizen;roman;roos schlikker;siciliaan;sicilië;snp;wandelen;wandelschoenen;wandelvakantie