De Griekse dochter


Nederlands | 06-02-2024 | 304 pages

9789046831748

Paperback / softback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 18,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

'De nieuwe Lucinda Riley heet Soraya Lane. Onthoud die naam.' De Volkskrant

Londen, heden. Ella bekijkt een oude foto van een onbekende vrouw met een kind, en een vergeeld blad met muziek. Verder zit er niets in het kistje dat ze na het overlijden van haar oma in handen kreeg. Ze vraagt zich af wat deze dingen in hemelsnaam te maken hebben met haar eigen familie. Wanneer haar zoektocht naar een Grieks eiland leidt, twijfelt Ella. Ze is voor het eerst in jaren weer verliefd, is dit het juiste moment om op reis te gaan?
Londen, 1967. Sinds Alexandra Griekenland is ontvlucht in het gevolg van de koninklijke familie, woont ze bij haar tante. Ze mist haar thuis verschrikkelijk, totdat ze haar liefde en talent voor muziek ontdekt. Wanneer ze cellist Bernard ontmoet, ontvouwt zich een grote passie tussen hen. Maar dan moet ze onverwacht de grootste beslissing van haar leven nemen...

De verloren dochters is een achtdelige serie met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld. Van De Italiaanse dochter en De Cubaanse dochter zijn al meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Biografie

Soraya Lane droomde er haar hele leven van om te schrijven. Nu is ze fulltime auteur, en woont met haar man en twee zoontjes op een kleine boerderij in Nieuw Zeeland, waar ze vanaf haar bureau uitkijkt over een weiland waar hun paarden staan te grazen.

Details

EAN :9789046831748
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Vertaler : Erica Disco
Publicatiedatum :  06-02-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :135 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :448 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :304
Reeks :  De verloren dochters