EAN:  9789048847952
Publicatiedatum:   12-04-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  368

  Voorraad webshop-magazijn: JA

Op vrijdag 29 september 2017 verdwijnt Anne Faber tijdens een fietstocht in de bossen bij Soest. Familie en vrienden zetten een grootscheepse zoekactie op touw, samen met de politie en het leger. Dertien dagen lang houdt de vermissing heel Nederland in zijn greep.

Dit boek is het verslag van die intense zoektocht en de nasleep ervan, gebaseerd op de getuigenissen van betrokkenen. Van de eerste aangifte van vermissing op die bewuste vrijdagavond tot de vondst van Annes jas in de bossen enkele dagen later, van de aanhouding van de dader tot de rechtszaak die volgde.

Anne: kroniek van een zoektocht is een gedetailleerde reconstructie van een van de meest geruchtmakende vermissingszaken ooit in Nederland. Een aangrijpend verhaal over liefde en saamhorigheid in tijden van angst, woede en verdriet.

Kroniek van een zoektocht

  EAN: 9789048847952
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum:   12-04-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 484 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 368
  Trefwoorden:   ako;anne faber;anne faber boek;boek faber;bol;bos;bruna;bruna anne faber;collectieve woede;den dolder;dood;dwdd;elze faber;hans faber;harper collins;harperscollins;hoe kon dit gebeuren;hoger beroep;kliniek;media;michael p.;moord;moordzaak;nu.nl;officier van justitie;om;openbaar ministerie;pauw;rechtszaak;reconstructie;rinus otte;soest;straf;strafzaak;tbs;utrecht;vermissing;wim faber;woede;yelle tieleman;zaak;zaak anne faber;zeewolde;zoektocht