Java


Nederlands | 25-05-2022 | 336 pages

9789048862603

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 35,00

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar




Korte beschrijving/Annotatie

Het nieuwe kookboek van bestsellerauteur Maureen Tan.

Tekst achterflap

In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.'
De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer pikant en erg hartig, doordat er veel trassi en petis udang worden gebruikt.

Biografie

Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'derde kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.

Details

EAN :9789048862603
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  25-05-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :256 mm
Breedte :199 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :1294 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :336