De wijsheid van de heks

Wat ik de afgelopen twintig jaar van de oude natuurreligie heb geleerd

EAN:  9789048864812
Publicatiedatum:   14-06-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  352

  Bestelbaar

Wat Susan Smit de afgelopen twintig jaar van de oude natuurreligie heeft geleerd

Hekserij is, net als alle andere natuurreligies op de wereld, niet-georganiseerd. Er zijn geen heilige boeken, gebouwen of profeten, er is geen strikte leer. Veel mensen noemen het daarom liever een spiritueel pad. Susan Smit, inmiddels al ruim twintig jaar op het pad van de heks, deelt in dit boek wat ze zelf allemaal heeft geleerd op haar persoonlijke ontwikkelingsreis. Ze vertelt je alles wat ze weet over de natuurwetten en levensbeschouwing van de oude religie en reikt je middelen aan voor groei.

Zo laat Susan zien hoe de oude natuurreligie je in het hier en nu kan helpen bij het omgaan met emoties, het op peil houden en opschonen van je levensenergie, de verhouding tot je lichaam en seksualiteit, het benutten van creativiteit, intuïtie en scheppingskracht, en de zorg voor de aarde en elkaar. Kortom, hekserij leert ons hoeveel de natuur en vrouwelijke waarden ons te bieden hebben.

Susan Smit beschrijft haar ontwikkeling als mens en als heks onverbloemd. Zie je de heks als voorloper van de vrouwenbeweging dan is haar wijsheid zeer bruikbaar.

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels achttien succesvolle boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De heks van Limbricht.

  EAN: 9789048864812
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum:   14-06-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 137 mm
  Dikte: 34 mm
  Gewicht: 462 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 352
  Trefwoorden:   auteur;entgen;heks;hekserij;limbricht;natuur;natuurreligie;oude;religie;schrijfster;smit;susan;wicca;wijs;wijsheid