EAN:  9789048867806
Publicatiedatum:   18-11-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  224

  Bestelbaar

Het kookboek bij Yvons nieuwe televisieprogramma Onze boerderij

Kook thuis mee met Yvon en maak meer dan 60 heerlijke recepten van de typisch Hollandse gewassen. Niet moeilijk, wel verrassend.

Na ruim achttien jaar tv-programma's maken over het boerenleven, is het voor Yvon de hoogste tijd om zelf boerin te worden. Met hulp van tal bevriende (Bzv-)boeren gaat ze aan de slag op het landje van haar biologische buurboer Gijsbert, waar jerseykoe Suus en zelf uitgebroede kuikens al lekker rondscharrelen. Drie ondeugende varkens woelen de zware kleigrond om tot vruchtbare akkers waar Yvon probeert een staalkaart van de Nederlandse landbouw te maken. Piepers, bieten, tarwe, maïs en een kas vol tomaten. Alles om het voedselsysteem te begrijpen. Daar waar televisie ophoudt, gaat dit boek verder. De (onverwacht) geweldige oogst krijgt een nieuw leven in de keuken.

Yvon Jaspers werd bekend als gezicht van 'Het Klokhuis' en presenteert diverse tv-programma's waaronder de kijkcijferhit 'Boer zoektvrouw'. Daarnaast schreef ze columns voor Margriet en VIVA en heeft ze de kinderboekenserie 'Ties & Trijntje' geschreven. Ook is ze meer dan dertien jaar actief als ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds,waarvoor ze het kookboek Spaghetti aan het plafond heeft uitgebracht.

  EAN: 9789048867806
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum:   18-11-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 265 mm
  Breedte: 192 mm
  Dikte: 24 mm
  Gewicht: 954 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 224