Hildes beloning


Nederlands | 23-04-2024 | 448 pagina's

9789049202767

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 21,99


 

   Bestelbaar
Tekst achterflap

‘Een meeslepende familiesaga in een schitterende historische setting. Liefhebbers van Lucinda Riley, Corina Bomann en mijn serie Het weesmeisje moeten dit gewoon lezen.’ Anne Jacobs

Wiesbaden, 1959. Er waait een frisse wind door Café Engel nu Hilde Koch de familiezaak met hart en ziel runt. Het traditionele café is gemoderniseerd en ze heeft de touwtjes stevig in handen. Tot haar broer Wilhelm uit het niets opduikt. Zijn vrouw Karin is een succesvolle actrice, maar zijn eigen gedroomde carrière in de filmindustrie is mislukt en nu wil hij de leiding van het café overnemen.

Ook op de wijngaard van Hildes man Jean-Jacques zijn er zorgen over de toekomst. Uitgerekend haar grillige neef Mischa schiet te hulp en vindt hier niet alleen werk maar ook geluk in de liefde. Als er plotseling een akelig gerucht rondgaat in Wiesbaden, staat het voortbestaan van Café Engel op het spel.

In de pers

‘Een pareltje vol emotie.’ De Telegraaf, VROUW

‘Fijne dialogen, mooi tijdsbeeld en de schrijfstijl is zo vloeiend dat je door de bladzijdes heen vliegt. Gelukkig is dit pas het eerste deel van de Café Engel-serie.’ **** Libelle, Boek van de Maand (juli 2021) over Hildes droom

‘Een zeer spannend en ontroerend verhaal.’ Het Parool

Biografie

Marie Lamballe is een van de succesvolste Duitse auteurs van dit moment. Voor ze zich voltijds op het schrijverschap stortte, studeerde ze muziek en vreemde talen en werkte ze onder meer als leraar en boekhandelaar. Inmiddels heeft Lamballe onder verschillende pseudoniemen meerdere bestsellers geschreven. Bij Boekerij verscheen naast de Café Engel-serie ook het Atelier Rosen-tweeluik.

Details

EAN :9789049202767
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Hilke Makkink
Publicatie datum :  23-04-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :231 mm
Breedte :149 mm
Dikte :38 mm
Gewicht :680 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :448
Reeks :  Café Engel
Keywords :  café engel;corina bomann;epos;familie;historische roman;lucinda riley;saga;tweede wereldoorlog