Het spel


Nederlands | 28-05-2024 | 432 pagina's

9789049203351

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 

   Bestelbaar
Tekst achterflap

‘Barker ontpopt zich als een ware grootmeester van het genre.’ Vrij Nederland

Abby en Brendan Hollander kampen met relatieproblemen en proberen hun huwelijk te redden door met een relatietherapeut te praten. Die adviseert hun de app Sugar & Spice uit te proberen, een seksueel getinte versie van het spel Doen, durven of de waarheid.

Het spel begint onschuldig en lijkt wonderen te doen voor hun relatie, maar de opdrachten worden steeds grimmiger. Het stel valt voor de geldprijzen die de app belooft en raken zo compleet in de ban van het spel. En dan begint het spel zich tegen hen te keren. Abby en Brendan komen in een zenuwslopende klopjacht terecht en het is nog maar de vraag of ze het er levend vanaf brengen.

In de pers

'Weer een echte pageturner van J.D. Barker.'***VN Detective & Thrillergids

‘Barker is een meester in het vertellen van rauwe, bloedstollende verhalen waar je niets van wilt missen.’ ThrillZone.nl

‘En als je denkt dat de spanning niet heftiger kan worden zet Barker er een tandje bij. Om dan ook nog eens met een verrassend slot te komen. Nagelbijtend, op het puntje van je stoel, en welke andere clichés we nog meer in de kast hebben liggen – dit boek kost u minimaal een etmaal uw nachtrust. Unputdownable.’ VN Detective & Thrillergids

‘Spannend tot de laatste bladzijde.’ Vrouwenthrillers.nl

Biografie

J.D. Barker begon zijn carrière als journalist en ghostwriter. Zijn internationale doorbraak kwam met Horen, zien, zwijgen, het eerste deel in de bestsellertrilogie over rechercheur Sam Porter. Zijn werk wordt in de pers regelmatig vergeleken met dat van Stephen King, Dean Koontz en John Saul. Barker woont in Amerika met zijn gezin.

Details

EAN :9789049203351
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Ralph van der Aa
Publicatie datum :  28-05-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :230 mm
Breedte :150 mm
Dikte :36 mm
Gewicht :664 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :432
Keywords :  de beller op lijn vier;klopjacht;lee child;onschuldig;stephen king;truth and dare