Zon in de sinaasappelboomgaard


Nederlands | 28-05-2024 | 400 pagina's

9789049203818

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,99


 

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Als de sinaasappels aan de bomen schitteren en de zon hoog aan de Californische hemel staat, hangt ook de liefde in de lucht.

Het tweede (ook los te lezen) deel in de verslavende Kustdromen-serie met onweerstaanbare recepten om zelf thuis te maken!

Zes mooie, oude boerderijtjes in het zonnige Californië. Zes moedige en vastbesloten jonge vrouwen die alles op alles zetten om het familiebedrijf voort te zetten en op hun pad niet alleen problemen maar ook nieuwe vriendschappen vinden… en met een beetje geluk ook de liefde.

De beste tijd van het jaar is eindelijk aangebroken voor Lucinda: zoals elk jaar in juli komen haar drie beste vriendinnen op bezoek op haar sinaasappelboerderij in het zonnige Californië. Op de planning staan sinaasappels plukken, genieten van de zon, herinneringen ophalen en praten over het leven en de liefde. Bijvoorbeeld over Jonah, de aantrekkelijke kruidenier uit de naburige stad, met wie Lucinda stiekem wel meer zou willen dan alleen flirten.

Maar iets dreigt de zomer minder zorgeloos te maken: de boerderij verkeert in zwaar weer en Lucinda staat op de rand van een faillissement. Als ze aan haar vriendinnen Rosemary, Jennifer en Michelle onthult dat dit waarschijnlijk de laatste oranje zomer zal zijn, komen ze met een plan om de boerderij te redden. Maar zijn ze nog op tijd?

‘Perfect om even heerlijk bij weg te dromen.’ VROUW

‘De thema’s die aan bod komen zijn vriendschap, romantiek en lief en leed. Dit is een echt feelgoodboek en is lekker luchtig om te lezen.’ Perfecteburen.nl

Boekverkopers over de Valerie Lane-serie

‘Een fijn geschreven roman die direct al enthousiast maakt voor de vervolgdelen. Sterk aan te bevelen en perfect voor op het strand of met een kop thee op de bank.’ Boekverkoper Naomi Brouwer, ReadShop, Warnsveld

‘Een ontspannen, vlot geschreven boek. De nieuwsgierigheid naar de andere personages is gewekt.’ Petra Funcken, boekhandel Funcken, Landgraaf

‘Vijf vriendinnen hebben elk hun eigen winkel in Valerie Lane. Samen delen ze lief en leed. Een heerlijk verslavende serie!’ Marieke Lip, !pet boekverkopers, Hoogeveen

Biografie

Manuela Inusa veroverde met haar Valerie Lane-serie de harten van honderdduizenden lezers. Alle delen kwamen binnen in de Spiegel-bestsellerlijst en haalden ook de Bestseller 60. Inusa woont in Hamburg met haar man en kinderen.

Details

EAN :9789049203818
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Joyce Sengers-Bekkers
Publicatie datum :  28-05-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :134 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :506 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :400
Reeks :  Kustdromen
Keywords :  liefde;romantiek;valerie lane;vriendinnen;vriendschap