Het grootste geschenk


Nederlands | 16-12-2021 | 262 pages

9789051945249

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 12,50

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Beginnend met Jesse, de vader van David, vertelt Het grootste geschenk het indrukwekkende verhaal van de mensheid, van Adam tot de Messias.

Tekst achterflap

'Ik wil geen kerst die je kunt kopen. Ik wil geen kerst die je zelf kunt maken. Wat ik wil is een kerst je kunt vasthouden. Een kerst die míj vasthoudt, mij nieuw maakt, mij nieuw leven geeft. Ik wil een kerst die fluistert: Jezus.' --Ann Voskamp Honderdduizenden lezers zijn al verliefd geworden op Ann Voskamps Duizendmaal dank, en deze kerst nodigt Ann haar lezers uit voor een rijke en zinvolle viering van het Kerstfeest --- een viering van het volledige liefdesverhaal dat al vanaf het prilste begin naar ons toekomt. Voskamp neemt ons mee naar het Oude Testament om de afstamming van Jezus te verkennen - hij is het grootste geschenk. Ze pakt de traditie van 'De boom van Jesse' op, waarbij elke dag via een eigen prachtig ornament aandacht vraagt voor het Bijbelse verhaal van één van Jezus' voorouders - mannen en vrouwen. Beginnend met Jesse, de vader van David, vertelt Het grootste geschenk het indrukwekkende verhaal van de mensheid, van Adam tot de Messias. Elke dag denken we na over hoe de belofte van de Messias door elk verhaal heen klinkt. Zo zal als de kerstdagen aanbreken het verhaal van kerst als nooit tevoren tot je spreken. Het grootste geschenk was meteen na verschijnen al een New York Times Bestseller.

Biografie

Ann Voskamp en haar man hebben een boerderij in Ontario, waar hun kinderen worden opgevoed tussen de maïsvelden, de kriebels en krabbels van hun moeder, en de worstelingen en dankbare lofzangen van een gewoon en dus bijzonder gezin. Haar boek 'Duizendmaal dank' maakte haar tot een bestsellerauteur en tot een van de vijftig meest invloedrijke vrouwen in kerk en cultuur (Christianity Today) Daarna verschenen van haar 'Gebroken leven', 'Dagboek Duizendmaal dank', 'Wees een geschenk', en een tweetal adventsboeken.

Details

EAN :9789051945249
Auteur: 
Uitgever :Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
Vertaler : Monica Bezooijen
Publicatiedatum :  16-12-2021
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :206 mm
Breedte :142 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :368 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :262