Eet als een expert mini


Nederlands | 03-02-2024 | 192 pages

9789082700282

Paperback / softback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 27,95

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar




Korte beschrijving/Annotatie

De eerste 2 jaar ontwikkelen kinderen zich snel. Van hulpeloze baby tot actieve peuter met eigen willetje. Het voedingspatroon evolueert razendsnel: Van volledige melkvoeding naar mee eten met de pot.

Tekst achterflap

Eet als een expert mini helpt je met de volgende vragen * Wat is écht belangrijk om te weten over borstvoeding en kunstvoeding? - Wat is het verschil tussen moedermelk en kunstvoeding? - Helpt indikken van melk om beter te slapen? - Moet je bij warm weer extra melk geven? *Hoe begin je met het eetavontuur? - Helpt vroeg starten met vaste voeding allergieën te voorkomen? - Hoe zie ik dat mijn baby klaar is voor meer dan melk? - Begin ik met puree of stukjes? *Wat kun je beter niet geven aan je baby? - Hoe evolueer je naar volledig mee eten met de pot? - Hoeveel melk heeft mijn baby nodig naast de vaste voeding? - Hoe vaak moet mijn baby eten? *Wat als je peuter plots steeds kieskeuriger wordt? - Help, mijn peuter weigert groente - Wat voor bekers, borden en bestek zijn geschikt om te gebruiken?

Slogan/Promotie

Eet als een expert mini neemt je mee voorbij de mythes, hypes en zwart-wit stellingen. Dankzij genuanceerde, wetenschappelijk onderbouwde informatie en praktische tips kan je vol vertrouwen je kindje voeden, op een manier die past bij jouw gezin. Voor iedere nieuwe fase in het leven van je kindje vind je heerlijke (en eenvoudige!) recepten, aangepast aan het leven van jonge ouders.

Biografie

Eline Tommelein Eline is apotheker, lactatiekundige en doctor in de farmaceutische wetenschappen. Ze is Professor aan de Vrije Universiteit Brussel en doceert naast een aantal farmaceutische vakken ook “voeding in de eerste twee levensjaren”. Rolinde Demeyer Rolinde is kinderdiëtist, lactatiekundige, wetenschapper, auteur, spreker, mama, … Als moeder van drie heeft ze geleerd dat je niet alles kan voorspellen en plannen. Dat wat werkt bij het ene kind, niet altijd bij het andere werkt. Ze hebben allemaal hun eigen handleiding en dat kan even zoeken zijn. Marijke Berkenpas Marijke is diëtist en voedingswetenschapper. Ze werkte ruim 12 jaar als diëtist in een academisch ziekenhuis en richtte in 2013 het evidence based foodcollectief I’m a Foodie op. Online en offline wetenschap vertalen op een eigentijdse en aansprekende manier is haar passie. Ze is mede-auteur van de bestseller Eet als een expert: het eerste ‘I’m a Foodie presents‘ boek dat in 2016 uitkwam.

Inhoudsopgave

- voorwoord - inleiding - H1: 0-6 maanden | melk is goed voor elk! 0 H2 6-12 maanden | beginnen met eten - H3 12-24 maanden | met de pot mee-eten - Dankwoord reviewers - Zoek je favo recept - Literatuurlijst

Details

EAN :9789082700282
Auteur: 
Uitgever :I'm a Foodie Publishing
Publicatiedatum :  03-02-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :245 mm
Breedte :191 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :702 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :192
Reeks :  I'm a Foodie Presents
Trefwoorden :  baby;borstvoeding;hapjes;kunstvoeding;rapley methode