EAN:  9789401615884
Publicatiedatum:   06-12-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  400

  Bestelbaar

De roman De hertog op zijn knieën is het eerste boek in de Vrouwen van Oxford-serie van Evie Dunmore.

Engeland, 1879. De briljante maar straatarme Annabelle, dochter van een plattelandsdominee, moet als een van de eerste vrouwelijke studenten haar plek zien te vinden binnen de universiteit van Oxford. In ruil voor haar beurs is ze verplicht de onlangs opgerichte beweging voor vrouwenkiesrecht te steunen.

Haar opdracht: mannen met invloed rekruteren om hun zaak te verdedigen. Haar doelwit: Sebastian Devereux, de koude en berekenende hertog van Montgomery. Haar uitdaging: niet toegeven aan de onmiskenbare aantrekkingskracht van deze man, die voor alles staat waar zij tegen is...

Evie Dunmore’s splinternieuwe serie De vrouwen van Oxford is dé internationale sensatie in historische fictie, met romantiek, humor, sterke vrouwen en een heerlijk verhaal.

‘Charmant, sexy, en je bent even in een totaal andere wereld.’ – Publishers Weekly

Liefde, passie, sterke vrouwen en een heerlijk verhaal: De hertog op zijn knieën, het eerste deel in de Vrouwen van Oxford-serie van Evie Dunmore, heeft het allemaal! Voor de fans van Bridgerton.

Evie Dunmore woont in Berlijn, maar studeerde in Oxford. Ze behaalde een master Diplomacy en als ze niet schrijft, werkt ze als consultant. Voor haar Vrouwen van Oxford-serie werd ze geïnspireerd door haar passie voor Engeland, romantiek, vrouwelijke pioniers en de Victoriaanse tijd.

  EAN: 9789401615884
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Erica Feberwee
  Publicatiedatum:   06-12-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 142 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 33 mm
  Gewicht: 525 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 400
  Reeks:   De vrouwen van Oxford