Powervrouwen Nederland


Nederlands | 17-05-2022 | 160 pages

9789401617185

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 21,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

In het jeugdboek Powervrouwen Nederland vertelt Richard Zuiderveld je over 25 bijzondere vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis. Van de grootste gifmengster aller tijden tot sporticonen.

Tekst achterflap

Onze geschiedenisboeken staan boordevol meeslepende verhalen over mannen, maar wáár zijn alle fascinerende vrouwen? In de avontuurlijke Powervrouwen-serie van Richard Zuiderveld lees je verhalen over bijzondere vrouwen die door de jaren heen verborgen zijn gebleven. In dit tweede deel, Powervrouwen Nederland, reis je door de Nederlandse geschiedenis.

Verplaats je in het leven van de betoverende spion Mata Hari, lees hoe koningin Wilhelmina zich koppig door de oorlog worstelde, of strijd voor het vrouwenkiesrecht met de sterke Aletta Jacobs. Van de tijd van de jagers-verzamelaars, en de grootste gifmengster aller tijden, tot sporticoon Fanny Blankers-Koen.

Powervrouwen Nederland van Richard Zuiderveld is dé must-have voor iedereen die meer wil weten over vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis.

Biografie

Richard Zuiderveld, bekend van de Vet oud!-serie, is docent geschiedenis op een middelbare school en geeft les aan leerlingen van 11 tot 16 jaar. Hij gelooft dat de magie van het verleden pas tot leven komt als er op een boeiende wijze over wordt verteld.

Details

EAN :9789401617185
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum :  17-05-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :247 mm
Breedte :174 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :628 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :160
Reeks :  Powervrouwen