EAN:  9789401617253
Publicatiedatum:   22-06-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  288

  Bestelbaar

In de thriller Florence van Kiki van Dijk ontdekt restaurateur Clea dat achter alle kunst een levensgevaarlijk complot schuilgaat. Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink.

In de thriller Florence van bestsellerauteur Kiki van Dijk wisselt kunstrestaurateur Clea haar werk aan wereldberoemde schilderijen af met een roerig nachtleven. Als ze door haar oud-klasgenoot Tanya plotseling wordt gevraagd voor een geheimzinnige opdracht in Florence, kan ze het gevoel van avontuur niet weerstaan. Maar van flaneren langs oude palazzi en gezellige trattoria’s is geen sprake: achter alle kunst en romantiek gaat een levensgevaarlijk complot schuil. Bovendien blijkt Tanya spoorloos verdwenen. Als Clea niet heel snel besluit wie ze kan vertrouwen, zou het prachtige Florence weleens haar allerlaatste bestemming kunnen zijn…

Kiki van Dijk weet als geen ander zinderende spanning te combineren met heerlijke personages, in een stad die een stuk killer is dan de hitte doet vermoeden. Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink.

‘Spanning tussen personages, een mysterie, een opbloeiende liefde, een moord… de vakantiethrillers van Kiki van Dijk hebben het allemaal.’ – Libelle

‘Dit vakantieboek heeft álles om je – zelfs in je strandstoel – te laten bibberen van angst.’ – &C

Florence is een thriller met een hele mooie verhaallijn die de lezer echt zal raken.’ – Vrouwenthrillers

Florence is zeker een aanrader als je van een luchtig, zomers verhaal houdt!’ – Boekencast

Florence is een vleugje Da Vinci Code verpakt als een vlotte zomerse vakantiethriller.’ – Thrillzone

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale Betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Ze schrijft thrillers die zich op bekende zomer- en wintervakantiebestemmingen afspelen, waaronder Ibiza, Nice, Bali, Vlieland en Parijs.

  EAN: 9789401617253
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Publicatiedatum:   22-06-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 142 mm
  Breedte: 214 mm
  Dikte: 24 mm
  Gewicht: 382 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 288