EAN:  9789401617390
Publicatiedatum:   02-08-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  Bestelbaar

Als Stella in de roman De kleuren van de liefde van Cristina Caboni in het huis van haar oudtante op een koffer vol tekeningen stuit, gaat ze op zoek naar de maker. Voor fans van Rachel van Charante.

In de zomerroman De kleuren van de liefde van bestsellerauteur Cristina Caboni heeft Stella een uniek talent: niet alleen kan ze geweldig schilderen, maar ze ziet de wereld ook nog eens in technicolor. Elke kleur heeft zijn eigen gevoel en zijn eigen betekenis. Maar dan raakt Stella haar baan kwijt, en valt al haar houvast weg. De kleurrijke wereld die ze altijd kende heeft plotseling alleen nog maar grijstinten.

Stella besluit haar oudtante Letizia op te zoeken. Als ze bij haar op zolder een koffer vol tekeningen vindt, voelt Stella meteen de kleuren en haar gevoel weer in haar opleven. Wie heeft deze mysterieuze tekeningen gemaakt, en wat houdt haar oudtante verborgen?

Tijdens haar zoektocht naar antwoorden stuit Stella op een indrukwekkend familiegeheim, waardoor ze Letizia nooit meer in hetzelfde licht zal zien...

De kleuren van de liefde is een warme en emotionele familie roman die de geschiedenis fonkelend tot leven laat komen.

'Wat een heerlijk boek! Zeker een aanrader!' - Vriendin

'Waanzinnig!' – Veronique’s Boekenhoekje

Cristina Caboni is naast bestsellerauteur imker en rozenkweker. Haar inspirerende en romantische boeken worden in 25 landen uitgegeven. Eerder verschenen o.a. De dromenweefster en De magie van het parfum. Van haar boeken werden in Nederland en België bijna 50.000 exemplaren verkocht.

  EAN: 9789401617390
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Esther Smit-Schiphorst - Pauline van Roijen
  Publicatiedatum:   02-08-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 142 mm
  Breedte: 214 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 450 gr
  Voorraad:  Bestelbaar