De schaduw van Parijs


Nederlands | 12-07-2023 |

9789401620109

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

In de thriller De schaduw van Parijs van Guillaume Musso wordt gepensioneerd politieagent Mathias Taillefer door een ziekenhuisvrijwilligster gevraagd onderzoek te doen naar de moord op haar moeder.

Tekst achterflap

In De schaduw van Parijs van bestsellerauteur Guillaume Musso ontwaakt Mathias Taillefer na een hartaanval in een ziekenhuisbed. Naast hem zit een onbekende vrouw. Ze heet Louise Collange en is een vrijwilliger die cello speelt voor patiënten. Maar dat is ze nu niet van plan. Ze weet dat Mathias politieagent is geweest, en heeft een ongebruikelijk verzoek: ze vraagt hem om haar te helpen bij het vinden van de moordenaar van haar moeder. Hoewel de politie de zaak heeft afgedaan als een ongeluk, is Louise ervan overtuigd dat er meer aan de hand is.

Mathias is in eerste instantie terughoudend, maar stemt uiteindelijk tóch in. Louises vraag leidt tot een duizelingwekkende en koortsachtige speurtocht waarin niets (of niemand) is wat het lijkt, en die gevaarlijker is dan Mathias of Louise ooit had kunnen denken...

'De vlotte stijl met hier en daar een literaire verwijzing doet denken aan de succesformule van Joël Dicker, [...] maar Musso houdt de vaart erin.' ‒ NRC

'Een topthriller: even ijzingwekkend als hartverscheurend.' ‒ Margriet

Biografie

Guillaume Musso (1974) groeide op tussen de boeken, in de bibliotheek waar zijn moeder werkte. Hij woonde een tijdje in New York, waar hij naar eigen zeggen veel inspiratie opdeed voor zijn romans. Inmiddels is hij al jaren de bestverkopende auteur van Frankrijk en worden zijn boeken in 36 landen uitgegeven.

Details

EAN :9789401620109
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Vertaler : Aniek Njiokiktjien
Publicatie datum :  12-07-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :308 gr
Status : Bestelbaar