Catan


Nederlands | 16-11-2023 |

9789401620840

Paperback / softback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 24,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

In de historische avonturenroman Catan van Klaus Tauber, het eerste deel in de serie bij het gelijknamige bordspel, gaan drie vikingbroers in ballingschap op zoek naar een mysterieus eiland.

Tekst achterflap

De avonturenroman Catan, het eerste deel in de gloednieuwe serie van Klaus Teuber, begint in Noordland, in het jaar 860. De broers Thorolf, Yngvi en Digur helpen de oudste dochters van de wrede Vikinghoofdman Halldor te ontsnappen, een roekeloze stunt die hun duur komt te staan. Halldors wraak laat niet lang op zich wachten: hij zet hun landen in lichterlaaie, en verbant ze van het vasteland.

Samen met een groep vertrouwelingen beginnen de broers noodgedwongen aan een avontuurlijke zeereis, en bereiken ze uiteindelijk Catan: het eiland van de zon, gezegend met groene weiden, vruchtbare gronden en bergen vol ijzererts. Maar hun nieuwe thuis stelt de broers voor grote uitdagingen. Zal de missie om een nieuw land te stichten ze verenigen, of juist uit elkaar drijven?

‘Wacht niet langer en spring in de wereld van Catan!’ – Spellenbunker.nl

‘Catan blijft elke keer opnieuw onvoorspelbaar en leuk. Een moderne klassieker.’ – brdgmz.nl

Biografie

Klaus Teuber begon met het ontwerpen van bordspellen als hobby, maar het werd al snel zijn fulltimebaan. Hij won voor vier van zijn spellen de prestigieuze Spiel des Jahres-prijs, waaronder voor Catan, dat wereldwijd veertig miljoen keer werd verkocht. Teuber richtte voor Catan een apart bedrijf op, dat nu wordt geleid door zijn zoons.

Details

EAN :9789401620840
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum :  16-11-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :141 mm
Dikte :42 mm
Gewicht :595 gr
Voorraad : Bestelbaar
Reeks :  Catan