60PlusPlaza: Van levenstestament tot testament

EAN:  9789463562836
Publicatiedatum:   29-09-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  144

  Bestelbaar

Het Nederlands erfrecht is behoorlijk complex en niet iedereen is zich bewust van de regels en wat zij bij leven kunnen doen om deze zo gunstig mogelijk voor zich te laten werken. Met dit boek wordt het pad uitgelegd van levenstestament tot testament. Met antwoorden op vragen als: hoe regel je de erfbelasting, waarvoor heb ik een testament nodig? Wat als ik geen testament heb? Het begint allemaal als je nog leeft. Je kunt dementie krijgen of een andere ziekte, waardoor het handig is om vast te leggen wat je graag wilt. Want ook tijdens je leven heb je familieleden die zich kunnen gaan bemoeien met wat jij wilt. Vervolgens komt het overlijden en kunnen er conflicten ontstaan. Met de fiscus of familie bijvoorbeeld. Soms met mensen met wie jarenlang niet meer is gesproken. Om onbetaalbare fouten te voorkomen, is er dit boek om eenieder wegwijs te maken en te adviseren in erfrechtelijke kwesties. Voor nu en voor later.

 • Een reis door het leven van het levenstestament tot het testament.
 • Voor iedereen die midden in het leven staat en voor wie het bijna eindigt; informatie over het erfrecht begrijpelijk gemaakt.
 • Niet alleen alles wat jezelf al kunt vastleggen, maar ook wat je kunt besparen op bijvoorbeeld erfbelasting als het goed geregeld wordt.

Trefwoorden: senioren

  EAN: 9789463562836
  Auteur: 
  Uitgever: Duuren Media, Van
  Publicatiedatum:   29-09-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 240 mm
  Breedte: 171 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 362 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 144