Tijdrekkertjes


Nederlands | 01-05-2024 | 40 pagina's

9789464893472

Hardback


€ 21,50


 

   Te bestellen
Korte beschrijving/Annotatie

Een boek vol lieve, leerzame, grappige gedichten, leuke weetjes en kleine uitdagingen ter stimulering van de fantasie en voor het aanzetten tot een gesprek. Voorzien van kleurrijke illustraties.

Tekst achterflap

Een spin die bang voor spinnen is, een meisje met toekomstdromen of de buurman van Mondriaan die niets van kunst begrijpt. 'Tijdrekkertjes' geeft een humoristische kijk op dagelijkse gebeurtenissen. Met een boodschap over trots zijn op wie je bent, blij zijn met wat je hebt, en dat toekomstdromen zonder beperking gedroomd mogen worden. Inclusief tips om de boel een beetje gezellig te houden. Ieder gedicht gaat samen met een leuk weetje. Het nodigt uit tot (samen) lezen, in gesprek te gaan met elkaar en zo lekker wat tijd te rekken voor het slapen gaan, terwijl je ook nog iets leert zonder zware les.

Biografie

Cathy Hooghiemstra (1965), moeder van de drie allerleukste kinderen en een zeer trotse oma, komt uit een gezin waarin het heel gewoon was dat er een konijn en cavia huisden in een kapotte wasmachine en er een goudvis rondzwom in de groentelade van de koelkast. Het was een bakermat voor creatieve oplossingen. Pippi Langkous is haar grote heldin en Annie M.G. Schmidt haar grote voorbeeld. Humor is voor haar een levensbehoefte. De teksten in ‘Tijdrekkertjes’ zijn tot stand gekomen uit een combinatie van eigen beleving en verwondering. Eerder illustreerde ze ‘Prak Krentekak en de verjaardag van de koning’ en ‘Schildpaddensoep met klonterige puistenprut.’

Details

EAN :9789464893472
Auteur: 
Uitgever :Boekscout
Publicatie datum :  01-05-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :304 mm
Breedte :216 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :480 gr
Status :Te bestellen
Aantal pagina's :40