Kookboek van de Lage Landen

Karen Groeneveld


Nederlands | 17-02-2025 | 96 pagina's

9789492821225

Hardback


€ 15,95

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Tekst achterflap

Nederland geen interessante culinaire geschiedenis? Zeker wel! Al in de middeleeuwen werd er voortreffelijk gekookt in de Lage Landen, rijkelijk gekruid met specerijen uit de Oost. De 18e-eeuwse keukenmeiden wisten zowel hoe ze een smakelijke dagelijkse maaltijd als een luxe diner op tafel moesten zetten. En eind 19e eeuw spanden leraressen van de nieuw opgerichte kookscholen zich in om ook de armere stads- en plattelands-bewoners aan een smakelijke en vooral gezonde maaltijd te helpen. Kookboek van de Lage Landen geeft aan de hand van originele en maakbare recepten een inkijkje in de rijke en boeiende eethistorie van Nederland.

Details

EAN :9789492821225
Auteur: 
Uitgever :NBC - Het Zwarte Schaap
Publicatie datum :  17-02-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :208 mm
Breedte :133 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :297 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :96