Kookboek van de Lage Landen
Karen Groeneveld
Nederlands | 17-02-2025 | 96 pagina's
9789492821225
Hardback
€ 15,95
Tekst achterflap
Nederland geen interessante culinaire geschiedenis? Zeker wel! Al in de middeleeuwen werd er voortreffelijk gekookt in de Lage Landen, rijkelijk gekruid met specerijen uit de Oost. De 18e-eeuwse keukenmeiden wisten zowel hoe ze een smakelijke dagelijkse maaltijd als een luxe diner op tafel moesten zetten. En eind 19e eeuw spanden leraressen van de nieuw opgerichte kookscholen zich in om ook de armere stads- en plattelands-bewoners aan een smakelijke en vooral gezonde maaltijd te helpen. Kookboek van de Lage Landen geeft aan de hand van originele en maakbare recepten een inkijkje in de rijke en boeiende eethistorie van Nederland.
Details
EAN : | 9789492821225 |
Uitgever : | NBC - Het Zwarte Schaap |
Publicatie datum : | 17-02-2025 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 208 mm |
Breedte : | 133 mm |
Dikte : | 17 mm |
Gewicht : | 297 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 96 |