Morele ambitie


Nederlands | 13-03-2024 | 304 pagina's

9789493254572

Hardback


€ 23,00


 

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Dit boek gaat over de beweging van pioniers die nu al bruisen van morele ambitie. Een gids voor hoe ook jij het pad van morele ambitie kunt volgen.

Tekst achterflap

Morele ambitie is de wil om bij de besten te horen, maar met andere maatstaven van succes. Geen dik salaris, deftige titel of corner office, maar een carrière die is gewijd aan de beste oplossingen voor de grootste wereldproblemen. Dit boek gaat over de beweging van pioniers die nu al bruisen van morele ambitie. Een gids voor hoe ook jij het pad van morele ambitie kunt volgen. Rutger Bregman (1988) is historicus. Zijn boek De meeste mensen deugen is in 46 talen vertaald. Van zijn boeken zijn wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Reacties: ‘Krachtig en inspirerend’ Mabel van Oranje ‘Overtuigend’ Sander Schimmelpenninck ‘Fucking interessant’ Fidan Ekiz ‘Ongelofelijk knap geschreven’ Alexander Klöpping ‘Lees dit’ Hannah Prins ‘Een grote bron van inspiratie’ Jan Terlouw ‘Een wake-up call’ Anna Gimbrere ‘Fantastisch’ Tim Hofman

Slogan/Promotie

De grootste verspilling van onze tijd is de verspilling van talent. Iedere carrière duurt 2.000 werkweken. Hoe je die besteedt, is een van de belangrijkste beslissingen van je leven. Toch zitten miljoenen mensen vast in nutteloze of zelfs schadelijke banen. Het medicijn tegen deze verspilling: morele ambitie. De wil om bij de besten te horen, maar met andere maatstaven van succes. Geen dik salaris, deftige titel of corner office, maar een carrière die is gewijd aan de beste oplossingen voor de grootste wereldproblemen. Dit boek gaat over de beweging van pioniers die nu al bruisen van morele ambitie. Een gids voor hoe ook jij het pad van morele ambitie kunt volgen.

Biografie

Rutger Bregman (1988) is historicus. Hij brak internationaal door met zijn bestseller Gratis geld voor iedereen. Begin 2019 gaf Rutger een speech in Davos die de wereld over ging en meer dan 30 miljoen keer werd bekeken. Zijn boek De meeste mensen deugen is in 46 talen verschenen, wereldwijd zijn er meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht. Er zijn een documentaireserie en een Hollywoodfilm op komst.

Inhoudsopgave

Hoofdstuk 1. Nee, je bent niet goed zoals je bent Hoofdstuk 2. Verlaag je actiedrempel Hoofdstuk 3. Sluit je aan bij een cult (of begin er zelf een) Hoofdstuk 4. Beschouw winnen als je morele plicht Hoofdstuk 5. Leer huilen om tabellen met cijfers Hoofdstuk 6. Meld je aan bij een Zweinstein voor deugers Hoofdstuk 7. Bedenk wat de wereld nodig heeft, en vind het uit Hoofdstuk 8. Red een leven, nu voor slechts $ 4.999,99 165 Hoofdstuk 9. Vergroot je morele kring Hoofdstuk 10. Wees een goede voorouder

Details

EAN :9789493254572
Auteur: 
Uitgever :De Correspondent Uitgevers B.V.
Publicatie datum :  13-03-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :207 mm
Breedte :134 mm
Dikte :29 mm
Gewicht :454 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :304