OerFood

Jolien Janzing


Nederlands | 24-04-2025 | 360 pagina's

9789493428614

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 27,50

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Tekst achterflap

“Jolien Janzing heeft het boek OerFood geschreven met de hartstocht van een ervaringsdeskundige, maar ook als auteur die zich baseert op feiten. Het is daarmee een zeer lezenswaardig boek geworden met een schat aan no-nonsense adviezen over gezond worden en gezond blijven.” — William Cortvriendt, arts en auteur van bestsellers zoals Hoe word je 100?, Lichter en Kankervrij Wat als voeding een veel grotere rol speelt in chronische ziekten dan we denken? Wat als de sleutel tot gezondheid ligt in het eetpatroon van onze voorouders uit de oertijd? Jolien Janzing: “Ruim twintig jaar geleden kreeg ik de diagnose MS. Maar ik legde me daar niet bij neer en ging op zoek naar oplossingen. De manier van eten van de jager-verzamelaars gaf me mijn leven terug. Ik voel me sterker en vitaler dan ooit.” Hoewel onze wereld snel verandert, is de mens genetisch nauwelijks geëvolueerd. Ons lichaam is nog steeds afgestemd op oervoeding, maar ons eetpatroon is verder dan ooit afgedwaald. In OerFood deelt Jolien de inzichten die haar gezondheid herstelden, zodat ze anderen kunnen helpen. Er is een uitweg – en die begint op je bord.

Biografie

Jolien Janzing (1964) is auteur en journalist. Haar romans werden in meerdere talen vertaald en haar kinderboekdebuut Atta werd een bestseller. OerFood is haar eerste non-fictieboek.

Details

EAN :9789493428614
Auteur: 
Uitgever :BORGERHOFF & LAMBERIGTS
Publicatie datum :  24-04-2025
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :223 mm
Breedte :150 mm
Dikte :33 mm
Gewicht :576 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :360